Wi-Fi

Wij bieden gratis Wi-Fi. Zowel in de chambres d’hôtes, de gîte en op het terras kunt u gebruikmaken van draadloos internet zonder bijbetaling. Het bereik is (nog) niet over het hele landgoed even goed, maar in en om het huis en terras kunt u uw internet bekijken.

Betaal- en algemene voorwaarden

Fleur de Lys Bleue hanteert als betaalmogelijkheid bankoverschrijving en contant betalen. We beschikken niet over een PIN-apparaat en accepteren geen Creditcards. In Treignac en Chamberet zijn diverse banken en geldautomaten aanwezig om geld te pinnen met uw bankpas of creditcard.

Zodra wij uw reservering bevestigd hebben, ontvangt u een factuur voor 50% aanbetaling. Uw reservering is pas officieel zodra wij uw aanbetaling ontvangen hebben. Het restant van het bedrag kunt u betalen aan het einde van uw verblijf voor vertrek. Bovenop de kamer- of gîte prijs, wordt toeristenbelasting van €0,50 per persoon per dag berekend.

Vóór het verzenden van uw reserveringsverzoek via onze website, krijgt u de vraag of u de algemene voorwaarden heeft gelezen. Deze kunt u hier nalezen, onderaan onze website en op het moment van reserveren voor u op ‘verzenden’ drukt.
In onze algemene voorwaarden vindt u uitgebreide informatie over onze annuleringsvoorwaarden en algemene reglement dat van toepassing is om bij Fleur de Lys Bleue te verblijven.
U kunt ook reserveren via ‘Booking.com’, ‘Logeren bij Nederlanders’, ‘Chambres d’Hôtes Wijzer en ‘Gites de France’. Wij accepteren ook de ‘chèque-vacances’.

Routebeschrijving auto/trein/vliegtuig

Fleur de Lys Bleue in Le Genêt, Soudaine-Lavinadière, ligt op ongeveer 930 kilometer afstand van Utrecht, Nederland. Gemiddeld (vanaf Utrecht) een reis van rond de 10 uur met de auto inclusief pauzes. Een routebeschrijving kunt u via www.routenet.nl volgen en voor het laatste traject kunt u de volgende aanwijzingen aanhouden:

Zodra u op de D16 tussen Chamberet en Treignac rijdt, neemt u, aan de rechterkant, de afslag Le Genêt. Dit is ‘ons’ gehucht en er zijn verder geen straatnamen, zo klein is het. Na ongeveer 500 meter ziet u ons witte huis met daar tegenover de chambres d’hôtes.
N 45° 34′, 002 E 001° 44′, 837

U kunt ook de TGV van Amsterdam naar Limoges nemen en in iets minder dan 8 uur aankomen op station Limoges. Daar kunt u voor een redelijk tarief een auto huren en volgt u verder de aanwijzingen als hierboven vermeld.

Vliegen is een laatste optie; er zijn diverse vluchten mogelijk op Limoges en Bergerac. Informeer bij uw reisbureau naar de mogelijkheden per seizoen.

Het is bij Fleur de Lys Bleue niet mogelijk om te kamperen. We beschikken niet over een kampeervergunning en het plaatsen van caravans, tenten of tentjes is dan helaas ook niet toegestaan.

Onze chambres d’hôtes biedt uiteraard wel parkeerruimte om uw caravan of aanhanger voor een nacht te parkeren, zodat u in een comfortabele kamer tot rust komt om de volgende dag(en) weer verder te reizen.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Plattegrond